Asistență Medicală

La Nova Destine Assistance, ne-am angajat să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate clienților noștri din întreaga lume. De la gestionarea urgențelor, la asistența medicală generală și protecția ta financiară, vei beneficia de cele mai bune servicii medicale disponibile. Gestionarea cazurilor apărute se efectuează în conformitate cu Regulile Politicii Asigurătorului și cu programele specifice de furnizare a serviciilor medicale. Parteneriatele cu furnizorii de servicii la nivel global facilitează timpul de intervenție al ambulanței în 15-30 de minute atunci când este necesar. Suntem mândri să oferim asistență medicală de calitate și să răspundem nevoilor tuturor asiguraților cu promptitudine și eficiență.

În funcție de caz, oferim:

Tratament ambulatoriu / Consultații cu
medici și specialiști

Spitalizare / Tratament

Acasă / Consultații medicale la hotel

Asistență medicală rapidă și eficientă

Doctor de gardă

Printre operatorii noștri avem medici care vă pot oferi informații personalizate și sprijin medical, beneficiind astfel de opinia avizată a unui medic specialist. De asemenea, pot evalua și coordona cazuri medicale, de la decizia de preluare a pacientului până la externare.

24/7

Siguranța și confortul tău sunt prioritățile noastre de la Nova Destine Assistance,  pentru a ne asigura că suntem mereu acolo pentru clienții noștri. Indiferent de nevoile tale, vei fi conectat cu experți în asistență medicală și suport, pregătiți să te ajute cu orice problemă sau întrebare. De la asistență de urgență, la solicitări generale, suntem aici pentru a oferi servicii personalizate și eficiente pentru a te ajuta să te bucuri de vacanța ta relaxat, în întreaga lume.

Fără bariere lingvistice

Depășirea barierelor lingvistice este esențială, iar clienții noștri primesc asistența de care au nevoie, indiferent de țara în care se află sau de limba pe care o vorbesc. De aceea, operatorii noștri sunt indivizi multilingvi care vorbesc română, engleză și rusă, dar și alte limbi cum ar fi germana, turca și spaniola. Suntem pregătiți să ne adaptăm la nevoile tale lingvistice și să ne asigurăm că, indiferent de limbă, vei primi aceeași calitate ridicată de asistență medicală și informațională.

Fără costuri suplimentare

Ne-am angajat să îți oferim o experiență fără griji, inclusiv în ceea ce privește costurile. De aceea, am creat linii telefonice pentru o gamă largă de țări din întreaga lume, astfel încât clienții noștri să poată lua legătura cu centrul de asistență prin număr local, fără costuri suplimentare. Astfel, putem oferi suport imediat turiștilor aflați în situații de urgență, la nivel global, fără a fi afectați de costurile ridicate ale apelurilor internaționale.

Alte servicii oferite: