Servicii

La Nova Destine Assistance, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii atât pentru clienții, cât și pentru partenerii noștri. Oferim asistență medicală de calitate și servicii de evacuare medicală în caz de urgențe la nivel global. În plus, suntem specializați în controlul costurilor și oferim soluții personalizate de gestionare a acestora pentru partenerii noștri, astfel încât să își poată îndeplini obiectivele financiare. Cu o echipă experimentată și o rețea internațională de furnizori de servicii medicale, suntem pregătiți să oferim serviciile de care ai nevoie, oricând și oriunde îți sunt necesare.

Asistență Medicală

Suntem angajați să oferim clienților noștri servicii medicale de cea mai înaltă calitate la nivel global. Persoanele asigurate beneficiază de cele mai bune servicii medicale disponibile, de la gestionarea urgențelor, la asistența medicală generală și protejarea financiară. Gestionarea cazurilor medicale se efectuează în conformitate cu Regulile Politicii Asigurătorului și cu programele specifice de furnizare a serviciilor medicale, iar parteneriatele noastre cu furnizorii de servicii la nivel global facilitează timpul de intervenție al ambulanței.

Mai multe detalii

Evacuare Medicală

Nova Destine Assistance oferă servicii de evacuare medicală de urgență pentru pacienți în orice colț al lumii, asigurându-se că aceștia sunt transportați în siguranță și rapid la destinația necesară. Echipa noastră de specialiști se ocupă de coordonarea transferului pacientului împreună cu clinicile medicale și de obținerea autorizărilor necesare pentru zborul charter sau comercial, inclusiv permisiunile pentru însoțitorul medical și echipamentul său. Serviciul nostru acoperă și repatrierea în caz de deces, echipa noastră de profesioniști oferă asistență completă.

Mai multe detalii
Află mai multe și despre produsele Nova Destine Assistance