Despre noi

Noi, cei de la Nova Destine Assistance, reprezentăm o companie internațională ce oferă asistență pentru turiștii aflați în străinătate. Călătoriile tale vor fi fără griji atunci când închei o asigurare cu noi, deoarece îți oferim servicii de asistență medicală, informațională și de suport de înaltă calitate indiferent de țara de destinație pe care o alegi. Cu o ofertă largă de servicii medicale în colaborare doar cu medici și asistente licențiați la nivel global, oferim protecție completă pentru clienții noștri și interesele lor.

Datorită dezvoltării noastre active de-a lungul timpului, am creat o structură profesională care include:

Spitale Internaționale
Medici
Companii de asigurări
Tour-operatori

Acoperire internațională

La Nova Destine Assistance, suntem mândri să oferim o acoperire medicală și de asistență de înaltă calitate pentru clienții noștri din întreaga lume. Cu o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii, putem oferi asistență rapidă și eficientă oriunde te afli. De la consultanță medicală doar cu cadre licențiate, la transport și repatriere, suntem pregătiți să oferim servicii personalizate și adaptate la nevoile tale specifice, indiferent de locația călătoriei tale.

Oferim cele mai bune condiții de plată datorită partenerilor noștri loiali.

Companie

Nova Destine Assistance, partener Nova Assistance, face parte din grupul Destine Holding alături de companii precum Destine Broker de Asigurare și Destine Holidays. Conexiunile create în cadrul grupului Destine, dar și parteneriatele cu unii dintre cei mai importanți asigurători de pe piața locală, facilitează clienților noștri accesul la servicii de cea mai înaltă calitate. Pe de altă parte, relațiile cu colaboratori internaționali furnizează acces la servicii medicale imediate la nivel global, astfel, călătoriile tale fiind ferite de orice eveniment neprevăzut.

Intră cu noi în contact 24/7

Ai vreo întrebare la care nu ai răspuns?

acesează secțiunea Întrebări Frecvente și este posibil să găsești informația necesară

Intrebări frecvente